این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

اطلاعیه شماره 1: شرط نمایه و انتشار مقالات در ISC

ارسال شده در تاریخ :
اطلاعیه شماره 1: شرط نمایه و انتشار مقالات در ISC

با عنایت به اینکه شرط نمایه و انتشار مقالات پذیرش شده در دومین همایش ملی تئاتر و ارتباطات فرهنگی در سایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، کامل بودن مشخصات نویسندگان شامل: نام و نام خانوادگی، رشته تحصیلی، مقطع تحصیلی و وابستگی سازمانی (دانشگاهی) می باشد، خواهشمند است پس از اطمینان از کامل بودن مشخصات نویسندگان نسبت به ارسال فایل نهایی مقاله اقدام گردد.

دریافت گواهینامه

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)