این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

:: اخبار

فراخوان دعوت از اساتید و دانشجویان محترم

در راستای برگزاری هر چه با شکوه تر و پر بار تر "دومین همایش ملی تئاتر و ارتباطات فرهنگی" از کلیه صاحبنظران، اساتید و دانشجویان محترم و علاقمند به مباحث مرتبط با محورهای کنفرانس به منظور ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی دعوت به عمل می آید.

عدم امکان ویرایش مقالات پس از پذیرش

نویسندگان محترم دقت نمایند که پس از اعلام نتیجه داوری و در صورت پذیرش مقاله خود، امکان هیچگونه تغییر یا ویرایش را نخواهند داشت. بنابراین نویسندگان باید در اسرع وقت و تا پیش از قرار گرفتن مقاله در پروسه داوری، نسبت به اصلاح مقاله خود اقدام نمایند.

نمایه سازی مقالات در سایت سیویلیکا و پایگاه کنسرسیوم محتوای ملی

از آنجاییکه دومین همایش ملی تئاتر و ارتباطات فرهنگی تحت حمایت رسمی و مورد تایید سیویلیکا (ناشر تخصصی کنفرانس های کشور) برگزار می گردد، لذا تمامی مقالات پذیرفته شده کنفرانس، در سایت سیویلیکا درج و در پایگاه کنسرسیوم محتوای ملی، به نام نویسندگان مقالات نمایه و ثبت ملی خواهد شد و کد ملی (COI) (Civilica Object Identifier) به آنها اختصاص می یابد.

نمایه همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

طبق قوانین جدید وزارت علوم تنها مقالات پذیرش شده توسط کنفرانس های نمایه شده در ISC دارای امتیاز پژوهشی و نمره پایان نامه می باشند. لذا به اطلاع پژوهشگران محترم می رساند که دومین همایش ملی تئاتر و ارتباطات فرهنگی با کد اختصاصی: 68629-02220 در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه گردیده است.

دریافت گواهینامه

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)